You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Ajándékkártya

Minden évben megszámolhatatlan alkalom adódik, amikor megajándékozzuk a szeretteinket. Sokszor tárgyakat veszünk egymásnak, de Te emlékszel, hogy mit kaptál 5 éve a szülinapodra? Én arra jöttem rá, hogy sokkal nagyobb az öröm, ha élményeket adunk egymásnak és ezt valamilyen formában meg is örökítjük. Olyan jó a téli estéken visszanézni a nyaralásról készült fotókat, vagy a munkában rápillantani az íróasztalod sarkán lévő képre, amelyen az általad imádott kutya feszít a kanapén ülve, pedig elvileg fel sem szabadott volna mennie oda...
Ajándékozz Te is fotózást a szeretteidnek!

Hogyan rendelhetek ajándékkártyát?


Írj nekem egy üzenetet a KAPCSOLAT menüpontra, vagy ide kattintva és együtt kitaláljuk, hogy milyen csomag, helyszín lenne megfelelő az ajándékozottnak?

Egyedi üzenet vagy kép is lehet az ajándékkártyán?


Természetesen! Minden ajándékkártya egyedileg készül, így van lehetőség arra, hogy személyes üzenetet, esetleg fotót tegyünk a kártyára.

Hogyan jut el hozzám az ajándékkártya?


Két megoldás lehet:
- elküldöm az elkészült kártya digitális verzióját (.pdf fájl) e-mailben Neked, amelyet ki tudsz nyomtatni akár otthon, akár egy olyan helyen, ahol erre van lehetőség
- a kártyát én nyomtatom ki és ajánlott küldeményként elküldöm az általad megadott postázási címre

Hogyan tudok fizetni?


Amikor kitaláltuk, hogy pontosan milyen fotós csomagot szeretnél ajándékozni, megírom a számlát, átküldöm e-mailben és átutalással ki tudod fizetni a végösszeget.