You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Kutya-gazdi fotózás

Infók:

Egy kis segítség...


Lehet, hogy csak én vagyok így összerakva, de ha ismeretlen, új helyzetbe sodor az élet, szeretek előre felkészülni, infót gyűjteni, hogy ne érjen meglepetés! Éppen ezért úgy gondoltam, minden gazdinak hasznos lehet, ha már előre tudja, mi vár majd rá és a kutyájára egy ilyen kutya-gazdi fotózáson!

Hol lesz a fotózás?


Nálunk a kutyák bent vannak a házban, családban, velünk élnek a közvetlen közelünkben, mégis ha fotókat nézegetek róluk, azok tetszenek a legjobban, amelyeket a természetben készítettem róluk. Éppen ezért a szabadtéri helyszíneket ajánlom a kutyás fotózásra, ráadásul minden évszakban vannak „kihagyhatatlan” szépségű helyek Budapesten és vonzáskörzetében. A tavaszi pipacsmezők és repceföldek, a nyáron virágzó Kevélyhegyi Levendulamező vagy egy őszi, erdei környezet mindegyike csodálatos lehetőséget nyújt a fotózáshoz. Sokszor a gazdi ajánl helyszínt, mert olyan környezetben szeretne fotókat a kutyájáról, ahol gyakran sétálnak, kirándulnak. A helyszínre mindig teszek ajánlatot (sokszor ez évszakfüggő is), de végül a gazdival KÖZÖSEN hozzuk meg a döntést, hogy hol legyen a fotózás! ;)
Természetesen stúdióban történő fotózásra is van lehetőség! Ebben esetben általában a csepeli Rooms Stúdiót szoktam javasolni, amely egy fantasztikusan berendezett, kutyabarát hely.

Mivel és hogyan készüljek?


Érdemes jutalomfalattal készülni, amely lehetőleg ne száraz táp legyen, hanem valami puha, apróra vágott finomság! Ez lehet virsli, sajt, lecsókolbász stb. ;) A fotózást megelőző 6-8 órában lehetőség szerint már ne kapjon enni a kutya! Ez elsősorban azért fontos, mert a szabadban sokat fog mozogni a kutya és tele hassal ennek komoly egészségügyi kockázatai lehetnek. További bónusz, hogy ha éhes a kutya, nagyobb sikere lesz a jutalomfalatnak! Kérem, hogy legyen nálatok textil- és/vagy bőrnyakörv, póráz, víz és itatótál.

Hányra érkezzünk?


Ajánlott a megbeszélt időpont előtt legalább 20 perccel a helyszínre érni, és sétálni egyet, így azon túl, hogy a kutya el tudja végezni a dolgát, kicsit lefárad, ismerkedhet a környezettel.

Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?


Általában 50-60 perccel lehet számolni! A kutyának is fárasztó feladat pózolni, helyben maradni, így kb. 45-60 perc az az optimális időtartam, amit fotózásra szánunk majd!

Az én kutyám soha nem járt kutyaiskolába és nem tud trükköket! Ez baj?


Egyáltalán nem baj! Az egyetlen fontos kitétel, hogy jól szocializált, együttműködő legyen a kutya. Ha nem tud trükköket, semmi gond, a fotózás nem a trükközésről, vagy kutyás feladatok bemutatásáról szól, hanem magáról a kutyáról. Ha néhány alapvető feladatot tud a kutyus (pl. helybenmaradás, ülj, fekszik) az mindenképpen előny és segíti majd a munkát! ;)

Én is rajta lehetek a képen?


Nincsenek szabályok, ahogy Te szeretnéd! Fotósként mindenképpen ajánlom, hogy készítsünk olyan képeket is, ahol együtt van a gazdi, vagy akár az egész család a kutyával. Mindenkit jókedvre derít majd egy ilyen fotó a nappali falán bekeretezve. ;)

Megkapom majd az összes fotót?


A fotózást követően csak az adott csomagban megjelölt mennyiségű, utómunkázott, retusált képet kapja meg a gazdi, sajnos a nyers képeket nem áll módomban kiadni!

Galéria

Csomagok

 • Szabadtéri kutya-gazdi fotózás

 • Ft34 990
  1 óra fotózás

 • kültéri helyszín
  10 db retusált kép
  képek átadása 3 napon belül
  (+5 db kép felára: + 4 900 Ft)
 • Szabadtéri kutya-gazdi fotózás

 • Ft39 990
  90 perc fotózás

 • kültéri helyszín
  20 db retusált kép
  képek átadása 3 napon belül
  (+ 5 db kép felára: + 4 900 Ft)
 • Kutya-gazdi fotózás stúdióban

 • Ft44 990
  2 óra fotózás

 • fotózás stúdióban
  20 db retusált kép
  képek átadása 3 napon belül
  (+ 10 db kép felára: + 6 900 Ft)
• Az árak bruttó árak.
• A fotózás során készült nyers fotókból a fotós választja ki a végső, átadásra kerülő fotókat.
• A kidolgozott képek alap retusálást, színkorrekciót tartalmaznak. (Komplett test átalakítást, ruha fazonírozást, haj átalakítást vagy a helyszín átalakítását nem tartalmazza az ár!)
• A fotókat digitális formában (.jpg), online felületen vagy e-mailben adjuk át a megrendelőnek.
• A fotózást követően csak a kidolgozott képeket kapják meg a megrendelők, nyers képeket nem áll módunkban kiadni!
• További képek retusálási díja: 2000 Ft/db
• A 'Kutya-gazda fotózás stúdióban' csomag a stúdió bérleti díját NEM tartalmazza!
• A kiszállási díj Mende 10 km-es körzetében INGYENES! További helyszínekre 130 Ft/km (pl. Margit-sziget: 8.000 Ft, Hajógyári-sziget: 8.900 Ft, Gödöllő: 6.000 Ft, Gyömrő Tőzeges-tó: ingyenes), amely két irányban számolandó Mende és az adott helyszín között.

Ha szeretnél jelentkezni a fotózásra, kérlek írj üzenetet!

Ha szeretnél egy szép fotósorozatot a kutyádról és magadról, keress meg bátran és egyeztetjük a részleteket!
+36 30 578 43 54
info@novakdaniel.com